Bejelentés


3D Virtuális Panoráma készítés Hogy Ön körül forogjon a világ...

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
VIRTUÁLIS PANORÁMA KÉSZÍTÉS

Virtuális Panoráma készítésVirtuális Panoráma készítés

Kedves látogató!

Üdvözöljük weboldalunkon. Kérjük engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk. Az OPEN Creative Kft. nevéhez hűen kreatív, a XXI. század új, Internetben rejlő lehetőségeire építő, teljeskörű szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek.

- CSIKI-BEREK ÖKOLAKÓPARK -


Virtuális Panoráma készítés

Legkedveltebb szolgáltatásunk a 360 fokos virtuális panoráma készítés. Az általunk használt technológia külföldön 2006 óta érhető el. Magyarországon ebben is úttörőnek számítunk. A rohanó világ embere számára az információhoz jutás leggyorsabb és leghatékonyabb módját a képek szolgáltatják. A kor technikai fejlettsége azonban sokkal nagyobb interaktivitást is lehetővé tesz, mint egyszerű képek, vagy animációk levetítése. A weboldalakba egyszerűen beépíthető virtuális panorámák segítségével a látogatónak tényleg meg tudjuk mutatni azt, amire kíváncsi, és amit akkor láthatna, ha személyesen látogatna meg minket. A látogató maga döntheti el, hogy mit szeretne jobban szemügyre venni, saját ízlése szerint nézhet körül, nem kényszerül egy kicsi, számára esetleg semmit nem mondó képpel beérni.

A FLASH PANORÁMÁK MŰKÖDÉSE:
Miután a Panorámára rákattintott, a Panorámát Ön mozgathatja egerével. Kattintson a képbe, tartsa lenyomva a baloldali egérgombot, és mozgassa az egeret, így a nézet az Ön által kívánt irányba fordul. Az egér görgőjének segítségével ránagyíthat, vagy távolabbról is nézheti a Panorámát, ugyanerre lehetőség van a SHIFT, illetve a CTRL billentyűk használatával is, miután a Panorámára kattintott. A jobb oldali egérgombbal kattintva kiválaszthatja a teljes képernyős módot (full screen), ugyanígy visszaállíthatja a panoráma méretét (exit full screen). A panorámákat egy-egy helyszínen virtuális túrává is alakíthatjuk. A baloldali felső sarokban lévő lenyíló menüvel a látogató kiválaszthatja, hogy a helyszín melyik helyiségét kívánja "körbejárni".


A 3D panorámák a legegyszerűbb, átlagos külsejű weboldalak látogatottságát is az egekbe képesek emelni, emellett az Internetezők és a honlap között egy olyan interaktív kapcsolatot alakítanak ki, melynek köszönhetően a siker szinte garantált. Mindez a mai technikának köszönhetően megfizethető áron elérhető. Olcsóbban, mint egy egyszerű képes hirdetés, ugyanakkor nem egy hónapra szól: Ön saját weboldalán használhatja fel, és tehet szert általa több bevételre.

Indításhoz kattintson a képre!

Panoráma - Váci Főtér, Vác

Váci Főtér


OPEN Creative Kft.

Kapcsolatfelvétel

Hahota Jóga - Nevetéssel az egészségértHahota Jóga, Hahota Klub - Nevetéssel az egészségért Partnereink
PageRank Kereső optimalizálás
Google Pagerank, SEO tools

Üzenetküldés
Ez a három dimenziós technikával készült elem könnyen beépíthető az Ön weboldalába is! Kevés ráfordítás, annál több tartalom, esztétika, érték... és persze látogató! Ha kíváncsivá tettük, érdeklődjön. Ha az Ön honlapján is lenne mit megmutatni, ha szeretn

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!