Bejelentés


3D Virtuális Panoráma készítés Hogy Ön körül forogjon a világ...

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Aranyosi Ervin: Budapesti panorámák


Virtuális Panoráma készítésVirtuális Panoráma készítés

A FLASH PANORÁMÁK MŰKÖDÉSE: Miután a Panorámára rákattintott, a Panorámát Ön mozgathatja egerével. Kattintson a képbe, tartsa lenyomva a baloldali egérgombot, és mozgassa az egeret, így a nézet az Ön által kívánt irányba fordul. Az egér görgőjének segítségével ránagyíthat, vagy távolabbról is nézheti a Panorámát, ugyanerre lehetőség van a SHIFT, illetve a CTRL billentyűk használatával is, miután a Panorámára kattintott. A jobb oldali egérgombbal kattintva kiválaszthatja a teljes képernyős módot (full screen), ugyanígy visszaállíthatja a panoráma méretét (exit full screen).
Gömbbe zárt világban küldöm Budapestet. Hol a történelem kőben öltött testet. Nézz körül barátom, olyan mint egy álom, Világot bejárom, s párját nem találom.

Panoráma

Mutatom a várost, míg a szem elláthat, S magam mögött érzem a Budai várat. Odalent a hidak, a Duna széles csíkja, Csillámló hulláma szemem nem vakítja.

Panoráma


Panoráma

Nézd a Hősök terén: királyaink szobra, És a Műcsarnok is itt látható jobbra, Amott a Széchenyi Fúrdő és a parkja, A strand bejárata, lépjetek be rajta.

Panoráma


Panoráma


Panoráma

Vajdahunyad vára, itt az építészet Minden egyes ágát egybe építék meg, Lánchíd és alagút, közte csinos térrel A Vár és Sikló alatt, mind egy képen fér el.

Panoráma


Panoráma


Panoráma

Lám a Kodály Körönd és a Földalatti, De a föld felett is illik megmutatni. És a Margit-sziget öreg fák tövében, Az öreg szökőkút, most még alszik éppen.

Panoráma


Panoráma

Kossuth tér, Országház felemelő látvány Bár a túlsó felén van még egy-két állvány, Mert szépül a város, mint az ember álma. Gellérthegyről készült még egy panoráma.

Panoráma

Ha ez eddig tetszett, és a néző várja, Hogy bővüljön oldalunk szép repertoárja. Megígérem neked kedves látogató, Mindig több és több lesz itt a látnivaló:


OPEN Creative Kft.

Kapcsolatfelvétel

WYW kereső

Üzenetküldés
Bérelhető panoráma képek. Válassza ki, amelyik jól mutatna a weboldalán és kérjen ajánlatot.

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!